Offertförfrågan

Stopp i avloppet eller läckage? Vi har jourverksamhet dygnet runt, såväl vardagar som helger. Ring 076-652 85 07 så löser vi problemet.

Eld och Ventilation i Sverige AB

Vi brinner för din trygghet, hälsa och bekvämlighet.

Om oss

Vi erbjuder kvalitativt arbete till förmånliga priser

Eld & Vent AB är ett expansivt företag som varit verksamt sedan 2011 inom skorstensrenovering, skorstenstätning, rengöring av ventilation, tilläggsisolering av vind och vägg samt allt inom mur och puts. 
Vi har hela Sverige som vårt arbetsområde.

Kvinna i varselväst som arbetar med något.

Vi åtar oss alla typer av hantverksuppdrag för privatpersoner, bostadsrättsföreningar samt samfälligheter. Vårt motto är att ni som kund skall bemötas av professionalism, positivitet samt yrkesstolthet. Med gedigen erfarenhet och yrkeskunskap, så kan vi garantera att ni som kund hos kommer att känna dig både nöjd och trygg med valet av oss som entreprenör.

Företaget innehar kompetens för att kunna utföra totalentreprenader gällande renoveringar och tätningar av rökkanaler samt förenliga typer av arbeten. Vi har även behörighet för att besiktiga och provtrycka rök- & ventilationskanaler.

Eld & Ventilation i Sverige AB är din leverantör när det kommer till rengöring av ventilation. Vi utför rengöring i villor, flerbostadshus samt restauranger m.m.

Vi utför alla typer av rengöring, vi rengör imkanaler, spisfläktar, samt , frånluftsventilation och restaurangkök. Vi är behöriga för att utföra all sotning av dina rökkanaler, imkanaler samt ventilationskanaler.

Varför Eld & ventilation?

10 års garanti

10 års garanti på allt material.

Skatteverket

ROT-arbete

Custom Satisfaction

Nöjd kundgaranti.

Mamma och hennes dotter i ett kök som lagar mat tillsammans.

Viktigt att regelbundet rengöra spisfläkt och imkanal

Fram till 2004 fastställde lagen att det var den kommunala sotarens arbetsuppgift, att med jämna intervaller rengöra hushållets spisfläkt och imkanal. Men efter regelverksändringen 2004, så ingår detta uppdrag inte längre i den upphandlade sotarens uppgifter. Men det är fortfarande den största brandrisken i ditt hushåll.