Offertförfrågan

Stopp i avloppet eller läckage? Vi har jourverksamhet dygnet runt, såväl vardagar som helger. Ring 076-652 85 07 så löser vi problemet.

Eld och Ventilation i Sverige AB

Vi brinner för din trygghet, hälsa och bekvämlighet.

Kaminer

En kamin eller insats är både ett komplement till uppvärmningen av din bostad, för att inte tala om "mysfaktorn" som det innebär att ha en levande eld i hemmet.

Utöver det så innebär en kamininstallation också att du höjer värdet på din bostad. Känslan när man tänder den där brasan en kall höst/vinterkväll, är något av det härligaste som man kan uppleva i sin bostad.

Ni kan som kund hos oss både beställa kamin eller insats samt få den installerad på ett fackmannamässigt sätt, till rätt pris i rätt tid!

Vi är idag återförsäljare för NSP (Nordiska Skorstensprodukter AB).

Där finns det kaminer i alla storlekar och utföranden, titta runt och se vad som skulle passa just dig, eller ta hjälp av oss för att hitta just den kamin som fungerar bäst för dig. Klicka på länken nedan för att se ett komplett urval av de kaminer och insatser som vi kan erbjuda dig.

Skorsten på hustak som ryker.

Vi utför även renovering och lagning av skorstenar.

Provtryckning (besiktning) av skorsten.

1,800:- inkl moms för första objektet, tillkommande objekt 500:-/st.

För prisuppgifter så är ni mer än välkomna att kontakta oss på telefon eller använda er av vårt offertformulär.

OBS! Vi utför ej brandskyddskontroller av rökkanaler, då detta åligger den entreprenör som respektive kommun har upphandlat enligt LOU.